PrijemKalendarFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiLista članovaKorisničke grupeRegistruj sePristupi
Zadnje teme
» Da li ste nekada udarili zensko ?
Sub Maj 12, 2012 11:18 pm od MIRSAD_1711

» Visina i tezina ?
Sub Maj 12, 2012 10:58 pm od MIRSAD_1711

» Problem Sa Djevojkama!!!
Sub Maj 12, 2012 10:51 pm od MIRSAD_1711

» Osiguranje života - veliki rizik?
Uto Maj 01, 2012 5:46 pm od Kosmajac

» Lek protiv kratkog pamćenja
Uto Maj 01, 2012 11:52 am od Kosmajac

» Josip Broz Tito - pozitivna ili negativna istorijska licnost ?
Sub Apr 28, 2012 8:07 pm od Kosmajac

» Ili ili ...........
Sub Apr 28, 2012 6:45 am od _Zana_

» Boris Tadic nas predsednik
Sub Apr 28, 2012 6:44 am od _Zana_

» Cirilica ili latinica
Sub Apr 28, 2012 6:43 am od _Zana_

Naj bolji poslanici
Nina

Rin Tin Tin

Sirijus

anja_x

SAN-ANA

Beba

DONAU

grujica

vasko

JelaS

Maj 2012
PonUtoSreČetPetSubNed
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
KalendarKalendar
Statistike
Imamo 470 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je MIRSAD_1711

Naši korisnici su poslali ukupno 42158 članaka u 1160 teme
Ko je trenutno na forumu
Imamo 5 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 5 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 182 dana Čet Mar 17, 2011 11:57 am

Delite | 

patuljasti zecevi kao kucni ljubimci

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
newena
Novi clan
Novi clan

Broj poruka: 5
Godina: 16
Datum upisa: 07.07.2010

PočaljiNaslov: ewo owaj basx lici na mog zeku   Sre Jul 07, 2010 1:22 pm

http://animal-world.com/encyclo/critters/rabbits/images/nethdwarfWCR_P108.jpg
Nazad na vrh Ići dole
Stefan L.

Broj poruka: 1
Datum upisa: 05.08.2010

PočaljiNaslov: pozdrav   Čet Avg 05, 2010 11:11 pm

Dobro vece... Samo da pitam nesto vezano za patuljaste kunice. Imam malog jedno 4 meseca, i evo prvi put do sada, mali je odjednom miran, nece da skace, da se igra, jedva je popio i vodice sto ima u posudici. I tako ceo dan, samo se izlezava tj vise lici da odmara al opet nije to onaj zec kakav je bio do juce i svih protehlih meseci. Ne znam dal je moguce da se nije prejeo ili sta vec. Danas nije izbacio kuglice vec stolicu slicnu covecijem, ne u toj velicini naravno ali mekana je bila, nije proliv. Jednostavno sav je tunjav, miran. Moze nekakva pomoc ? hvala
Nazad na vrh Ići dole
Violent

Datum upisa: 07.10.2010

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Čet Okt 07, 2010 1:38 am

Imam jedan problem sa mojim patuljastim zecom... Pre mesec dana sam primetio da je miran i da nije kao shto je bio ranije. Chuvam ga vec 10 meseci. Kada sam bolje pogledao, video sam da mu je donju zub skroz doshao do nosa... Jedan je polomljen, a drugi mu je bash veliki. Nzm shta da radim... Ne moze lepo da uzima hranu, moram da mu je seckam da bi jeo npr jabuku... Jadnichak.. bash mi ga zao... Kontaktirao sam veterinara, ali mi je on rekao da potrazim pomoc na netu.. Jel neko zna kako bi mogao da reshim ovaj problem? Mahanje(

Odg mi shto je pre moguce.
Nazad na vrh Ići dole
Hermiona

Datum upisa: 26.02.2011

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Sub Feb 26, 2011 1:29 am

Zdravo svima, ja imam patuljastog zeca zove se trupko i primjetila sam da uvijek kada ga uzmem u ruke on pocne da mi lize ruke, da li je to normalno i je li se jos nekom to dogadja? Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole
stryker
Panonski kapetan
Panonski kapetan

Broj poruka: 395
Godina: 27
Datum upisa: 09.05.2008

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Ned Feb 27, 2011 11:37 pm

da jesto normalno jer on tako pokazuje da ti veruje i da je opusten u tvojim rukama hajde posalji sliku ovde da ga vidimo

Panonski kapetan
Panonski kapetan

Broj poruka: 395
Godina: 27
Datum upisa: 09.05.2008

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Ned Feb 27, 2011 11:39 pm

Violent ::
Imam jedan problem sa mojim patuljastim zecom... Pre mesec dana sam primetio da je miran i da nije kao shto je bio ranije. Chuvam ga vec 10 meseci. Kada sam bolje pogledao, video sam da mu je donju zub skroz doshao do nosa... Jedan je polomljen, a drugi mu je bash veliki. Nzm shta da radim... Ne moze lepo da uzima hranu, moram da mu je seckam da bi jeo npr jabuku... Jadnichak.. bash mi ga zao... Kontaktirao sam veterinara, ali mi je on rekao da potrazim pomoc na netu.. Jel neko zna kako bi mogao da reshim ovaj problem? Mahanje(

Odg mi shto je pre moguce.

mislim da je tu najsigurnije da se sto pre potrazi veterinar koji bi mogao pravilo da usmeri zube i sanira nedostatke

Datum upisa: 04.05.2011

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Sre Maj 04, 2011 5:15 pm

Kupuio sam juce patuljastog zeca, mali sivi, star je mesec dana... Interesuje me kako mogu da ga naucim da vrsi nuzdu u nekoj posudi, jer bih voleo da izbegnem izmet po stanu!? Smile
Nazad na vrh Ići dole
zoka.luna

Datum upisa: 11.08.2011

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Uto Okt 11, 2011 4:27 am

Poklanjam preslatkog ,umiljatog i pitomog žutog patuljastog zeca starog tri meseca,naviknut na stan, a i na dvorište,zbog nemogućnosti držanja.Isključivo za ljubitelje životinja.

Zoka,069/29-099-79
Nazad na vrh Ići dole
andrija
Novi clan
Novi clan

Broj poruka: 2
Godina: 25
Datum upisa: 08.01.2012

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Ned Jan 08, 2012 12:44 am

ej procitao sam vecinu ovih poruka za zeceve i nesto mi je upalo u oci : zec je bolestan ako ima tvrdu "stolicu" ili proliv. skoro sam uzeo patuljastog zeca i hranim ga hranom iz pet shopa za zeceve i ima tvrde "kuglice" ali nikakve posebne promene u raspolozenju nema: trci,lepo i redovno jede,pije vodu itd. jel moze neko da mi objasni onda da li je moj zec bolestan i koje tvrdoce odnosno mekoce treba da mu budu kuglice. hvala unapred.
Nazad na vrh Ići dole
andrija
Novi clan
Novi clan

Godina: 25
Datum upisa: 08.01.2012

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Ned Jan 08, 2012 12:47 am

Somi ::
Kupuio sam juce patuljastog zeca, mali sivi, star je mesec dana... Interesuje me kako mogu da ga naucim da vrsi nuzdu u nekoj posudi, jer bih voleo da izbegnem izmet po stanu!? Smile

haha i ja bih to voleo da znam jer nabijanje nosica u izmet i vodjenja do posudice,pljeskanje dlanovima i uzvici "NE" ne pomazu nikako.
Nazad na vrh Ići dole
Bubili97
Novi clan
Novi clan

Godina: 15
Datum upisa: 15.01.2012

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Ned Jan 15, 2012 9:30 pm

andrija ::
ej procitao sam vecinu ovih poruka za zeceve i nesto mi je upalo u oci : zec je bolestan ako ima tvrdu "stolicu" ili proliv. skoro sam uzeo patuljastog zeca i hranim ga hranom iz pet shopa za zeceve i ima tvrde "kuglice" ali nikakve posebne promene u raspolozenju nema: trci,lepo i redovno jede,pije vodu itd. jel moze neko da mi objasni onda da li je moj zec bolestan i koje tvrdoce odnosno mekoce treba da mu budu kuglice. hvala unapred.

Zec nije bolestan ako ima tvrdu stolicu ili proliv i ako je da kazemo aktivan (trckara,lepo jede i pije vodu),ali ipak treba malo pripaziti. Mozda bi mogao da mu das sveze seno i da mu dajes sangarepicu ali mora da bude lepo oprana i osusena... Ne brini se nije bolestan... okay [/color]
Nazad na vrh Ići dole
Bubili97
Novi clan
Novi clan

Godina: 15
Datum upisa: 15.01.2012

PočaljiNaslov: Re: patuljasti zecevi kao kucni ljubimci   Ned Jan 15, 2012 9:35 pm

Somi ::

Izmet se ne moze izbeci, ali mokrenje moze. U pet centru ima da se kupi ,,nosa,, za zeke. Kupi mu to i stavi u neki cosak u stan jer zacevi najvise vole da obavljaju nuzdu u nekom cosku... Ako mu kupis tu nosu stavi mu novine u to i polako ga navikavaj da ide sam tako sam i ja moju Bubili navikla i vise nemam problema.... Smile Very Happy Smile
Nazad na vrh Ići dole

patuljasti zecevi kao kucni ljubimci

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Similar topics

-
» Kucni ljubimci
» ZA PET SOPOVE I VELEPRODAJE LOKAL
» PATULjASTI KUNICI
» Kućni ljubimci i životinje
» PATULjASTI PINC I DEO

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu